0304 - 66 99 50 info@elji.se

Com-Hem-Logotype-1024x398

FÖRDELAR MED TELEFONI FRÅN COM HEM

Välj det abonnemang som passar dig bäst, beroende på om du mest ringer samtal till andra fasta telefoner, eller om du även ringer mycket till mobiltelefoner.

PRISVÄRD OCH ENKEL TELEFONI

Telefoni hos Com Hem är enkelt. Det finns tre abonnemang med tydliga priser. Välj nedan vilket abonnemang som passar dig bäst. Sedan kan du lägga till tillvalstjänster.

RING BILLIGT TILL UTLANDET

Har du familj och vänner utomlands så har finns det en tillvalstjänst som passar dig. Med Tillvalstjänsten Utland har vi skruvat ner samtalstaxan rejält till flera länder.

SAMTALSTJÄNSTER

Samtalstjänsterna är kostnadsfria och du får tillgång till dem i ditt telefoniabonnemang. Det enda du behöver göra är att aktivera tjänsterna för att de ska fungera.

Vill du beställa något av telefonipaketen kontaktar du oss via mail info@elji.se, via telefon 0304-669950 eller besöker oss i butiken. Du måste har bredband för att telefonitjänsten skall fungera. För ytterligare information om tjänsterna och priser m.m. se Com Hem´s hemsida www.comhem.se/telefoni. Telefonipaketen har 12 månaders bindningstid och 1 mån uppsägningstid.